1996 yılında kurulan Ak Gıda, Türkiye’nin dört bir yanındaki 5 fabrikası ve günlük 5 bin ton süt işleme kapasitesiyle süt ve süt ürünleri sektörünün en büyük işletmesi konumundadır. UHT süt, yoğurt, beyaz ve kaşar peyniri üretimleri ile başlayan yolculuğumuz, bugün süzme peynirden kaymaklı tava yoğurtlara, sütlü tatlılardan kefire kadar uzanan 324 ürün çeşidiyle devam ediyor.
Sakarya (Pamukova), Karaman, Lüleburgaz, Kahramanmaraş ve Aydın olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan 5 üretim tesisimizde, Türkiye’nin dört bir yanından topladığımız sütleri işleyerek doğal ve lezzetli bir şekilde tüketicilerimize ulaştırıyoruz.
Basın'dan Haberler